Salt de qualitat - Tota empresa que creix acaba enfrontant-se al repte de la comunicació. El producte, la marca i la mateixa empresa emeten missatges tant voluntàriament com involuntàriament i, moltes vegades, sense control. Aleshores és quan BB pot aportar la seva experiència per fer conjuntament un salt de qualitat que permet que aquests vectors de comunicació quedin alineats cap a un objectiu comú.

SOCIS CREATIUS

Immersió creativa – Aquesta definició no és una estratègia, no és un producte de màrqueting, no és una fórmula per vendre’ns millor; és una manera passional de relacionar-nos amb els projectes i amb els nostres clients.

Posar en crisi una realitat, una idea o una solució, amb un enfocament creatiu, ajuda els nostres clients i, sobretot, ens ajuda que puguem ajudar-los

En resum, volem arribar a ser un autèntic soci creatiu per afrontar el repte de la comunicació, un repte que és la clau de volta de l’èxit d’una empresa.

Pere Basora

Executiu de comptes, creatiu i grafista. Col·legiat número 853 del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. Amb experiència en el sector des de 1986.

Xavi Basora

Col·legiat número 854 del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. Amb experiència en el sector des de 1985.

Xavi Musté

Dissenyador de formació i creatiu de vocació. Ha desenvolupat la seva activitat des de fa més de vint anys en diferents agències com a grafista i director d’art en projectes de marca i publicitaris tant per a l’administració com per a l’empresa.

marcas2017-09
marcas2017-10
marcas2017-12
marcas2017-11
SI NO VEN, NO ÉS CREATIU

David Ogilvy

[:]